Grondona: „Messi ne játsszon többet az argentin válogatottban"

Az Argentin Labdarúgó Szövetség elnöke unja már a kritikákat, így inkább eltanácsolná a Barcelona csatárát a válogatottól, írja a sport.es.

http://nimg.sulekha.com/sports/original700/copa-america-argentina-bolivia-2011-7-2-0-50-43.jpg

Belefáradva a szurkolók folyamatos kritikájába Grondona ironikus megoldást javasol arra, hogyan óvhatná meg Leo Messi magát ezektől a nem kívánatos és teljesen alaptalan vádaskodásoktól.

"A megoldás az lenne, ha Messi azt mondaná, többet nem jövök és maradok Spanyolországban. Az egész világban látják azt látják, hogy az argentinok el akarják üldözni. Messi Rosarioban született, ott is játszott, de problémák voltak a növekedésével. Keresett egy lehetőséget, egy helyet, ez volt Barcelona, ahol úgy élt, mintha ott született volna. Ennek ellenére nemet mondott a spanyol válogatottságra, azért, mert Argentinában akart játszani. Ezen el kellene gondolkodni" nyilatkozta az elnök a Radio Cooperativanak.

Mindezt azért hangsúlyozta ki Grondona, mert a válogatott gyengébb szereplése miatt a Copa American rögtön kikezdték Messit, sőt voltak olyan hangok is, hogy tulajdonképpen ő nem is argentin, hanem katalán.

Visszaszámlálás
Facebook
 
Videóajánló


Pedro 2016-ig a kubhoz tartozik!

Hét képe

http://www.sport.es/resources/jpg/8/2/1310391329028.jpg
Kiko hivatalosan is a csapaté!

Szavazás