Alexis még mindig nem a Barçáé

Alexis Sánchez leigazolását csütörtökön sem jelentették be a felek azok után, hogy kedden már teljes egyezségről szóltak a hírek.

Szerda az apró részleteké volt, amiket még konkretizálni kell, majd csütörtökön már úgy nyilatkozott az Udiniese spanyolországi képviselője, a Granada elnöke, Quique Pina, hogy az ügyletet szerinte a héten már lezárják, de Jeffren ismét belekerülhet a megállapodásba. Ködös az egész történet, a folyamat, ám egy biztos: teljes megállapodásról még most, azaz csütörtökön sem beszélhetünk. 

 Röviden: kedd a teljes megegyezés napja volt, szerda az apró részleteké, csütörtökön pedig ismét látószögbe került Jeffren Suárez, mint lehetséges cserealap. Habár az Eurobarca a spanyol média egybehangzó értesülésére alapozva kedden már órák kérdéseként írt Alexis Sánchez leigazolásáról, most szeretnénk - a ködös részletek ellenére - teljes képet adni, hogyan is áll jelenleg a chilei támadó megszerzése körüli herce-hurca.

Pina: "Még néhány apró részletet tisztázni kell"

Az Udinese spanyolországi képviselője, az élvonalba frissen feljutott Granada elnöke, Quique Pina a csütörtöki nap folyamán adott nyilatkozatában elárulta, hogy továbbra is van néhány apró részlet, amit egyeztetnie kell a két félnek. Ezen a ponton került ismét a felszínre Jeffren Suárez neve, aki iránt érdeklődik mind az Udinese, mind a Granada, s mivel a két említett egyesület között kiváló a kapcsolat, így az észak-olasz klubnak az is megfelelne, ha Jeffren a Granadában folytatná az Alexis-üzlet következtében. Pina erről szólva leszögezte, hogy "mivel Jeffren a spanyol bajnokságban képzeli el a jövőjét, így felajánlottuk neki a granadai lehetőséget, ahol garantáltan sok játékpercet kapna".

Pina egyébként az apróbb nézeteltérések ellenére alapvetően azért pozitív hangot ütött meg, és úgy vélte, hogy nagyon nagy fordulatnak kell bekövetkeznie ahhoz, hogy ne zárják le sikeresen a Barçával való tárgyalásokat. Mi több, leszögezte, hogy jóllehet sokan elbizonytalanodtak a késlekedő hivatalos bejelentés láttán, megannyi beszélgetés és tárgyalás után nem tartja elképzelhetőnek, hogy akár egy, a katalán klubénál magasabb összeget tartalmazó ajánlatot fogadjon el az Udinese. Az átigazolás Pina szerint még a héten realizálódhat. 

Most hol állhat az ügy?

Az Eurobarca úgy értesült, hogy a főbb pontokat illetően megszületett az egyezség, ám olyan apróságok terén lehetnek eltérések, mint például milyen eredmények eléréséhez lennének kötve a később fizetendő részletek, de akár a fizetés ütemezése is kisebb akadály lehet az üzlet tető alá hozatala előtt. 

Időpontot tehát még véletlenül sem szeretnénk sugallni, annyi viszont azért kijelenthető, hogy Alexis előbb vagy utóbb, de az FC Barcelona játékosa lesz.

Visszaszámlálás
Facebook
 
Videóajánló


Pedro 2016-ig a kubhoz tartozik!

Hét képe

http://www.sport.es/resources/jpg/8/2/1310391329028.jpg
Kiko hivatalosan is a csapaté!

Szavazás